Top 2000 2019

SAVE THE DATE: TOP 2000-viering
We vierden een feest van verbondenheid, eind december 2018 in De Inham. Ruim 250 bezoekers, een live-band, solozangers uit onze eigen geloofsgemeenschappen, telefoonkaarsjes, persoonlijke verhalen en een olijke vlog… De Top 2000-viering was een feestje dat velen niet snel meer vergeten.

Natuurlijk is er ook in 2019 een Top 2000-viering. Schrijf alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent:

29 december, 16.30 uur, De Inham

En we hebben ook alweer de toezegging dat de geweldige
liveband Orphan-P weer gaat meewerken. De band denkt na over nieuw repertoire, dus dat biedt ook weer nieuwe kansen!

Waarom melden we ons al zo vroeg met deze ‘save the date’? – Omdat we JOUW hulp heel goed kunnen gebruiken!

Wat zoeken we?
We zoeken: zangers, een fotograaf, iemand die handig is in het monteren van filmpjes en iemand die op de 29ste de belichting kan verzorgen in de kerk. We hopen deze mensen nu al te vinden, omdat we dan de organisatie en de planning al op volle sterkte hebben voor de drukte rondom de Top 2000-viering begint.

Dus: ken of ben jij iemand die de uitdaging wil aangaan om onder begeleiding van een live-band een up-tempo-meezinghit te zingen in de Top 2000-viering van 2019, meld je dan bij ons. We gaan voor de maximale verbinding tussen bezoekers, muziek en inspiratie en overleggen graag met je wat mogelijk is.

Ben je, of ken je, een goede (portret-)fotograaf, die bereid is om als vrijwilliger op de Top 2000-Viering een aantal sfeerbeelden te schieten voor later en voor op Facebook? We horen heel graag van je.

Ken of ben jij iemand die ervan houdt om een ruimte sfeervol uit te lichten en die bereid is om ons als vrijwilliger te helpen? Weet je de daarvoor benodigde materialen te vinden of heb je die zelf in huis? Meld je bij ons. We overleggen graag met je om te bekijken hoe je ons kunt helpen?

Ook horen we graag van je iemand bent of kent die ervaring heeft met het editen van een mooie videoclip. Die zouden we graag in de PR gebruiken.

Natuurlijk melden we ons rond september/oktober met meer info over de Top 2000-viering van 2019. Graag horen we voor 1 juni van je als je ons kunt helpen bij een van de bovenstaande klussen, of iemand kent die dat kan.

We hebben er alweer zin in!

Henk, Henriette, Ron en Geurt ()