15e keer: Vakantiegeld Delen

Tess en Jill zitten op de middelbare school. Het gezin is voorgedragen voor Vakantiegeld Delen omdat ze van een minimuminkomen moeten rondkomen. ‘Onze vader werkt wel, maar hij verdient het minimumloon en dan lukt het niet om met vakantie of dagjes uit te gaan. We hebben veel onkosten en komen eigenlijk elke maand te kort. Onze moeder zegt wel eens als we weer wat voor school nodig hebben: Jullie zijn dure meiden! We hopen dat we in aanmerking komen voor de actie Vakantiegeld Delen, maar we hebben gehoord dat er heel veel adressen op de lijst staan. Als de actie veel opbrengt, horen wij misschien wel bij de gelukkigen. We willen heel graag met onze ouders een week kamperen aan zee of op een Waddeneiland. Daar zijn we nog nooit geweest. Helpt u mee om Vakantiegeld Delen tot een succes te maken?’
De actie Vakantiegeld delen wordt voor de 15e keer georganiseerd. Uit onderzoek blijkt dat Amersfoortse werkende minima met kinderen op de middelbare school het financieel extra moeilijk hebben. Daarom staan zij dit jaar centraal. Als anderen iets van hun vakantiegeld delen kunnen zij er ook eens tussenuit. Doet u weer mee?
De actiezondagen zijn op 27 mei en 3 juni. Op 27 mei zal er in de dienst in Het Brandpunt extra aandacht aan de actie gegeven worden. Maar u mag uw bijdrage ook nu al overmaken op NL39 RABO 0123003113 t.n.v. diaconie PKN Hoogland/Amersfoort Noord onder vermelding van Vakantiegeld Delen.
Deel je vakantiegeld en verdubbel het plezier!