Appostel App

Sinds kort kunt u in Het Brandpunt gebruik maken van de Appostel app. Via Appostel kunt u op een gemakkelijke manier uw collectebijdrage geven, giften doen óf collectebonnen bestellen.
U kunt Appostel downloaden via de App Store.

Daarna kunt u in de app de kerkelijke gemeente (PG Hoogland / Amersfoort Noord) koppelen en is de app gereed voor gebruik.

Tegoed
Appostel geeft ook  de mogelijkheid om in één keer een (groter) tegoed aan te kopen via iDEAL. Dit tegoed kunt u daarna gemakkelijk en snel geven aan de verschillende collecten. U kunt op 2 manieren een tegoed aankopen:
1.  Via de knop Financieel (Euroteken) ziet u linksboven uw saldo staan. Door te klikken op uw saldo krijgt u een pop-up te zien waar u uw saldo kunt opwaarderen.
2.  Via de knop Meer (drie puntjes) komt in een menu waar u kunt kiezen voor Instellingen en vervolgens Saldo instellingen en dan kunt u via de rode knop het saldo Opwaarderen.
Vervanging van Kerkgeld
De app Appostel vervangt de Kerkgeld app. Een eventueel tegoed uit de Kerkgeld app wordt overgenomen, het tegoed is namelijk gekoppeld aan het email adres waarmee ook op https://kerkgeld.pknamersfoortnoord.nl/ ingelogd kan worden.

Klik hier voor de juiste App Store