Gaan voor Ghana

SPONSORACTIE GAAN VOOR GHANA

Zondag 20 maart 2022 is de sponsoractie Gaan voor Ghana van start gegaan. Tijdens de al met mooi weer begonnen lenteweken kun je letterlijk in beweging komen voor Ghana. 

Dit voorjaar gaan we als gemeenschap de afstand van hier naar Ghana afleggen, ruim 6.000 kilometer. Dit kan wandelend, hardlopend of fietsend gebeuren. Voor elke kilometer die ieder van ons aflegt kan jij je laten sponsoren door familie, vrienden, buren en/of collega’s. Ook kun je jezelf sponsoren. Meer informatie over de praktische gang van zaken is te vinden op de website www.gaanvoorghana.nl Hier kun je ook de formulieren downloaden die je nodig hebt om sponsoren te benaderen en je afgelegde kilometers te noteren. (Let erop: er is een formulier voor wandelaars en fietsers.) Op de website tref je ook suggesties voor wandel- en fietstochten aan.

Mocht je mondelinge toelichting willen op de sponsoractie, dan kun je direct na de komende vieringen steeds bij een informatietafel in de hal terecht. Daar zijn ook de formulieren voor wandelaars en fietsers te verkrijgen. Bij de tafel kun je ook een het tijdens de afgelopen viering gepresenteerde boekje Ghanese recepten aanschaffen. Kosten 10 euro (betaling achteraf is mogelijk).
Tijdens de actieperiode zal op een aantal momenten gezamenlijke fiets- en wandeltochten gehouden worden, waaraan ieder die wil kan deelnemen. Een eerste moment is op stille zaterdag 16 april. Op een bij de dag passende ingetogen wijze fietsen of wandelen we met elkaar een tocht. 

In komende nieuwsbrieven zal meer over de sponsoractie te lezen zijn. Bijvoorbeeld over hoeveel kilometers al zijn afgelegd. Over gezamenlijke wandel- en fietstochten. Onze actie loopt tot en met Tweede Pinksterdag. Tijdens de viering van 19 juni sluiten we ons gemeenschapsproject Ghana Vice Versa af. Met naar wij hopen en verwachten een stevige financiële bijdrage aan de twee door ons gesteunde ontwikkelingsprojecten in Ghana: het AMO Programme en het PAS Boerinnenproject.

Ga jij komende lente ook voor Ghana?