23 oktober afscheid Josephine

Nog minder dan een maand te gaan! En dan is het 23 oktober, de dag dat we afscheid nemen van Josephine. Wil je er bij zijn? Geef je dan vandaag nog op door een mail te sturen aan Mirjam Gaasterland,  .

We willen Josephine graag een cadeau geven bij haar vertrek. Wil je daaraan bijdragen? Maak dan een bedrag over op IBAN rekeningnummer NL34RABO0123051800 t.n.v. PG Hoogland/Amersfoort-Noord Het Brandpunt en vermeld erbij: cadeau Josephine.

Je kunt nog altijd een vraag insturen voor de pubquiz. Doe dit snel bij de contactpersoon van het thema waar je bij hoort; thema 5 (In beweging) als je geen deel uitmaakt van een commissie of groep of thema 1, 2, 3 of 4, afhankelijk van het thema waar jouw commissie of groep is ondergebracht. Kijk voor de indeling in het schema onderaan dit bericht.

Als je inspiratie wilt opdoen voor een leuke vraag, kijk dan naar het filmpje dat je via deze link

Met jouw vraag draag je niet alleen bij aan de pubquiz op de avond van 23 oktober zelf. Alle vragen die jullie opsturen verzamelen we in een boek dat we Josephine zullen overhandigen. In het boek is ook ruimte om je vraag in te leiden met een anekdote, of vergezeld te doen gaan van een persoonlijk woord van afscheid. Zo maken we samen voor Josephine een persoonlijke herinnering aan ons.

Heb je vragen of opmerkingen, stel die dan aan:   en 

1

Oecumene & Samenwerking

OWR
Pastores/ collega’s
Kosters

Johan van der Vorm

2

Muziek & Creativiteit

Commissie Vieringen
Cantorij
MuCoBra
Pianisten
Welkomheters

Edith Vos

 

3

Omzien naar elkaar

Diaconie/ Caritas
Collectanten
Brandpunt Duurzaam op Weg
Ghana vice versa
Werkgroep pastoraat
Bezoekgroep

Jeanine Molleman

 

4

Op weg naar de toekomst

Kinderwoorddienst
Brandhout Café
Jongerengroepen (18+)

Ingrid Verhoeven

 

5

In beweging

Leden van de geloofs-  gemeenschap
Koffieschenkers
Gastmensen
Geluidsmensen
Beamerteam
Communicatie

Truus Valstar