24 juni: Luister nu het nog kan live naar radio BrandpuntParel

Volgende week woensdag 24 juni a.s. kun je van 19.30 tot 20.15 uur voorlopig voor het laatst luisteren naar Radio BrandpuntParel. In beeld en geluid via deze link. Via deze weblink kun je nog wel enige tijd de in totaal acht uitzendingen als podcast beluisteren. Via deze livestream kun je de uitzending alleen met geluid volgen.

Miranda Vermeijs-Flohr en Hubert Fermina

Tijdens de uitzending van gisteren zijn Miranda Vermeijs-Flohr en Hubert Fermina te gast geweest. Ze vertelden over de persoonlijke achtergrond van hun muziekkeuzes. Allebei hebben ze gekozen voor een nummer, dat uitdrukking geeft aan de hun blijdschap en dankbaarheid. Miranda koos het gospelnummer Hallelujah Praise van CecCe Winans; Hubert het bekende Oh Happy Day in een uitvoering van Gloria Gaynor. Ook deelden ze naar aanleiding van de vraag “Hoe lang duurt voor jou de nacht?” met hun luisteraars momenten waarop ze duisternis in hun leven ervaren hebben. Het tussenspel werd gevormd door Ein kleine Nachtmusik van Wolfgang Amadeus Mozart vormde het tussenspel.

Volgende week woensdagavond 24 juni a.s. van 19.30 tot 20.15 uur kun je dus voor het laatste live luisteren naar Radio BrandpuntParel. Met nieuwe gasten. De stilteparel is dan de parel van de week. Bijbehorende vraag: “Wat hoor jij in de stilte?” Of, anders geformuleerd: “Welke betekenis heeft stilte voor jou?” Ook met twee nieuwe Brandpunters. Wie dat zullen zijn, blijft zoals steeds nog even een verrassing.

Vergeet ook niet te melden wat bij jou deze week gebeurd is of staat te gebeuren. Bijvoorbeeld: een verjaardag, een ontslag uit het ziekenhuis, weer terug naar school of werk, nieuwe plannen of een andere bijzondere gebeurtenis. Al voor, maar ook tijdens de uitzending kun je een berichtje of foto sturen via Whatsapp: 06 47 260 829. Of per e-mail. En omdat het om de voorlopig laatste uitzending gaat, nodigen we je uit om via de Whatsapp een kort bericht in te spreken over wat jij hebt beleefd aan Radio BrandpuntParel.

Dus luister live of later via deze podcast via deze link of alleen met geluid.
Radio BrandpuntParel is ook een initiatief van Het Brandpunt Veerkrachtig.