Taizéviering in Het Brandpunt

Deze zomer waren er een aantal jongeren vanuit het Brandpunt in Taizé, waaronder Tarja Meeuwsen. Zij schrijft over de muziek van Taizé: “Het zingen van de liederen gaat een beetje als een mantra; iedere keer herhalend. Dit vind ik heel erg fijn. De eerste keer luister ik toch heel anders naar een nummer dan de zesde of zevende keer.”

We vinden het bijzonder dat zoveel mensen, net zoals Tarja, iets bijzonders ervaren hebben in Taizé of genieten van Taizémuziek in het Brandpunt. Daarom willen we de Taizéviering van januari graag een vervolg geven op vrijdagavond 12 oktober om 19.30 uur. Net als in januari zullen er diverse instrumenten zijn om de zang te begeleiden en zal er een lange meditatieve stilte zijn. We hopen daarmee de sfeer van de gebeden in Taizé weer een beetje naar het Brandpunt te halen.

Voor wie wil is er op 4 oktober een repetitie van 19.00 tot 22.00. Hierbij zullen we de liederen vierstemmig leren zingen. Jong en oud is welkom en zangervaring is niet vereist. Het is wel fijn als je je van te voren opgeeft bij Marijke van Leerzem (). We kunnen nog zangers gebruiken
Zing jij ook mee?