Aandacht én ruimte voor elkaar

Afgelopen weekend was het startweekend. Het waren twee sprankelende dagen vol enthousiasme en aandacht voor elkaar. Met een volle kerk en samen zingen! Het leverde heel veel blije gezichten op en er werden zelfs traantjes weggepinkt. Wat prachtig moment om te kunnen versoepelen!

Toch is versoepelen ook spannend. Helaas is de pandemie nog niet helemaal voorbij en er wordt nog geadviseerd om gepaste afstand te houden. We vragen daarom iedereen om één stoel vrij te houden tussen huishoudens. Vind je het toch fijn om naast iemand te zitten? Stem dan onderling even af. Misschien wil je juist liever anderhalve meter afstand blijven houden. Neem dan plaats in het deel van de kerkzaal waar de stoelen op afstand van elkaar staan. Zo is er voor iedereen een plek in Het Brandpunt en krijgt iedereen de ruimte waar hij of zij zich prettig bij voelt.

Wil je alle versoepelingen die vorige week werden aangekondigd nog eens nalezen? Dat kan hier. Als je vragen hebt dan kun je ons natuurlijk ook altijd bereiken via .

Namens het coronateam,
Sanne Kruize-Smouter
voorzitter Coronateam