Actie Stichting Present

Afgelopen jaar zijn er door onze gemeenteleden bijzondere Present-projecten uitgevoerd, zoals het opruimen en/of schoonmaken van een huis, behangen, laminaat leggen, een tuin opruimen en zijn er in zorgcentra leuke activiteiten georganiseerd, gewandeld, spelletjes gedaan en goede gesprekken gevoerd.
De meeste reacties waren zeer enthousiast.

Voor wie dit nog niet heeft meegemaakt, geeft dit filmpje een beeld van een mogelijke Present-klus.

Ook dit jaar willen we weer graag onze medemens helpen en organiseren we een Present-actie. Stichting Present is een verbindende schakel tussen aanbod (de vrijwilligers die staan te popelen om hun mouwen uit de handen te steken) en de vraag (mensen die in praktische zin een eindje op weg geholpen moeten worden).

Samen met het Brandpunt en de Veenkerk hebben we twee data geprikt waarop we projecten willen uitvoeren, dat zijn 29 en 30 oktober a.s.. Heb jij ook zin om mee te doen, vul dan het meerkeuzeformulier in (zie hier). Op dit formulier geef je jouw beschikbaarheid aan, welke activiteiten je zou willen doen en of je je individueel of als groep opgeeft. Present zal vervolgens groepjes samenstellen, waarmee een project wordt gedaan.

Lever het formulier voor 13 september bij Jeanine Molleman in of mail het mij.

Ik hoop op veel enthousiaste reacties! Als er vragen zijn, hoor ik ze graag, per e-mail of telefonisch via 06 55 847 777.

Nicoline Rodenburg