Activiteiten De Ontmoeting

Inloop, ook Oudjaar!
Onze inloop is voor iedereen die zin heeft in een kopje koffie of een praatje. We zijn zes dagen per week open; maandag, vrijdag en zondag van 14 tot 16 uur en dinsdag, woensdag en donderdag van 10 tot 12 uur. Van harte welkom! 
Op 31 december zijn we open met oliebollen. 1 januari is er géén inloop. 

Oud Papier Actie woensdag 2 januari
Iedere eerste woensdag van de maand kan van 9 tot 12 uur oud papier ingeleverd worden bij De Ontmoeting. Dank voor de moeite om oud papier voor ons te verzamelen. Je kunt oud papier altijd in de blauwe containers voor de deur deponeren. De opbrengst komt ten goede aan de activiteiten. 

Nieuwjaarsreceptie zondag 6 januari
Wees welkom om elkaar en het bestuur te ontmoeten tijdens de Nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari van 14:00 tot 16:00 uur. Vrede en alle goeds voor 2019!

‘Bijbelse namen verloren in vertaling’, een inspirerende lezing op dinsdag 8 januari 
Herco de Boer vertelt: “3 jaar geleden gaf ik een lezing over ‘De herkomst van het Alfabet’. Mijn komende lezing heeft ermee te maken. De Hebreeuwse Bijbel ontstond over een periode van 500 jaar en daar werd veel rekening gehouden met de originele betekenis van elke letter en de woorden die daaruit ontstonden. Dat is vooral te merken aan namen van personages zoals Isaak en Mozes, Adam en Eva. De betekenis van namen hebben ook direct betrekking op de verhalen.” Aanvang: 13.30 uur. Eigen bijdrage is € 5,00 inclusief koffie/thee.

Boekenkast en spelletjeskast
We hebben een spelletjeskast en boekenkast. Voel je vrij om tijdens de inloop een spelletjes met elkaar te doen. Tegen een kleine vergoeding kun je een boek mee naar huis nemen. Ook leuk om cadeau te doen.

Bakkie Kroost: Ontmoeten – Spelen – Inspireren
Iedere woensdag tussen 8:30 tot 10:15 uur is er inloop voor (groot)ouders met kinderen tot 4 jaar. Speelgoed is aanwezig en koffie en thee staan klaar. Leuk als je even komt inlopen! 
Tijdens de kerstvakantie is er geen vroege inloop, maar vanaf 9 januari ben je weer welkom!

Wereldwinkel 
Tijdens de inloop is onze wereldwinkel geopend (behalve op vrijdag en zondag). Je kunt dan leuke cadeautjes kopen. 

Word Vriend van De Ontmoeting!
Dan ondersteunt u een gastvrije, laagdrempelige ontmoetingsplek en activiteiten en workshops voor iedereen. Zo kunnen we missionair-diaconaal aanwezig blijven in de wijken.
Vriend worden kan door ons met een maandelijks of jaarlijks vast bedrag te steunen. Ieder bedrag, groot of klein, is welkom. We zijn ANBI erkend.
Bankrekening: NL16 RABO 0123 0334 03 t.n.v. Stichting “De Ontmoeting” te Amersfoort o.v.v. ‘Vriend van De Ontmoeting’. Alvast bedankt!