Activiteiten in De Ontmoeting

Biodanza
Kennismakingsles Biodanza op dinsdag 2 oktober: bewegen, genieten, plezier en ervaren.
Wil je levensvreugde, vitaliteit en ontspanning ervaren? We bewegen op allerlei soorten muziek aan de hand van oefeningen. Zo nodig kan je ook oefeningen op een stoel doen. De les is van 13.30 tot 14.30 uur in inloophuis De Ontmoeting, De Bekroning 2. Na afloop drinken we thee voor wie wil.
We dansen op zachte schoentjes (zoals balletschoentjes). Draag kleding waar je je prettig in voelt. Als bovenkleding is een T-shirt en een vestje handig.
Bijdrage: 3 euro incl. thee. Info en aanmelden: Clarine Huizenga, www.biodanzaforharmony.nl, 06 – 14210273.

Maaltijden
Op woensdag 3 en dinsdag 16 oktober organiseren we weer gezamenlijke maaltijden in ‘De Ontmoeting’. Aanvangstijd is 18.00 uur. Vanaf 17.45 uur ben je welkom voor een aperitiefje.
Er is plaats voor 15 personen. Graag vooraf opgeven via de intekenlijst in ‘De Ontmoeting’. Bellen of e-mailen kan ook (033 456 28 05). De eigen bijdrage voor de maaltijd is € 5,00.
Je bent van harte welkom om mee te eten.

Oud papier De Ontmoeting 3 oktober
Iedere eerste woensdag van de maand kan van 9 tot 12 uur oud papier ingeleverd worden bij ‘De Ontmoeting’ aan De Bekroning 2. Het papier kan altijd in de blauwe containers voor de deur worden gedeponeerd. De opbrengst daarvan komt ten goede aan de activiteiten van het Inloophuis.
In april was de opbrengst maar liefst 8.440 kilo! Dank voor de moeite om oud papier voor ons te verzamelen.

Kleurenanalyse 
Op dinsdag 9 oktober a.s. vanaf 13.30 uur geeft Carla Favier in ‘De Ontmoeting’ een demonstratie wat kleur voor je kan doen. Een kleur kan flatteren en een andere kleur maakt oud of laat je er moe uit zien. Eigen bijdrage: € 5,00. Info en aanmelden: 

Bakkie Kroost: Ontmoeten – Spelen – Inspireren

Iedere woensdag tussen 8.30 tot 10.00 uur inloop voor (groot-)ouders met kinderen tot 4 jaar in ‘De Ontmoeting’. Er is speelgoed is aanwezig en de koffie en thee staan uiteraard klaar. Wij zouden het leuk vinden wanneer er veel mensen even komen inlopen.

Yoga op de stoel iedere donderdag
Mensen die door middel van bewegen en ontspannen even rustig tot zichzelf willen komen zijn iedere donderdag welkom in ‘De Ontmoeting’. Van 13.30 tot 14.30 uur (m.u.v. schoolvakanties) wordt er stoelyoga gegeven. Na afloop is er thee. De lessen worden gegeven door ervaren yoga docente Regina Heida, zie www.yogabala.nl. Kosten: € 6,- per les. 3 Proeflessen zijn mogelijk. Info en aanmelden: 

Word Vriend van De Ontmoeting!
Dan ondersteunt u een gastvrije, laagdrempelige ontmoetingsplek met activiteiten voor iedereen. Zo kunnen we ook op langere termijn missionair-diaconaal aanwezig blijven in de wijken.
Voor meer informatie zijn we bij de volgende vieringen aanwezig: 30 september bij de Inham, 7 oktober bij de St. Martinuskerk en het 14 oktober bij Brandpunt.
Vriend worden kan door ons met een maandelijks of jaarlijks vast bedrag te steunen. Ieder bedrag, groot of klein, is welkom. We zijn ANBI erkend.
Bankrekening: NL16 RABO 0123 0334 03 t.n.v. Stichting “De Ontmoeting” te Amersfoort o.v.v. ‘Vriend van De Ontmoeting’. Alvast bedankt en tot ziens!

Inloophuis De Ontmoeting | Sandra van der Werf, coördinator | De Bekroning 2 | 3823 EA | Amersfoort | telefoon: 033 – 456 28 05 | e-mail: