Activiteiten Inloophuis de Ontmoeting

U bent van harte welkom bij de volgende activiteiten in Inloophuis de Ontmoeting

Dinsdag 13 februari is er een inspirerende lezing over Nederlandse senior experts voor het midden en kleinbedrijf in ontwikkelingslanden. Onze spreker Kees van Beem vertelt over zijn ervaringen in de armste landen. Bijdrage: €5,- Aanvang: 13:30 uur in Inloophuis De Ontmoeting. Graag van te voren aanmelden. Er is nog plek!

Dinsdag 6 en 20 februari kunt u gezellig mee eten. Om 17:45 uur bent u welkom voor een aperitiefje. Eigen bijdrage: €5,-.

Yoga op de stoel is weer begonnen. Voor iedereen die lekker wil bewegen en ontspannen. Iedere donderdag middag om 13.45 uur onder begeleiding van Twan Robben. Kosten zijn €5,- per les.

Om de dag met energie te beginnen, kunt u iedere dinsdagmorgen mee lopen met de wandelgroep. Vertrek is om 9:30 uur vanaf het Inloophuis. Na afloop wordt er samen koffie gedronken.

En natuurlijk bent u iedere maandag, vrijdag en zondag van 14 tot 16 uur en dinsdag, woensdag en donderdag van 10 tot 12 uur welkom voor een gezellig kopje koffie of thee!

 

Vrijwilligers gezocht bij Inloophuis De Ontmoeting

Iedere 1e woensdag van de maand wordt er oud papier voor het goede doel ingezameld bij Inloophuis De Ontmoeting. Wie vindt het leuk om ons hierbij van 9 tot 12 uur te helpen? Na afloop is er een gezellige lunch.

Daarnaast zoeken we een Promotor van onze activiteiten op Social Media en in nieuwsbrieven en flyers en een Gespreksleider voor een gespreksgroep rondom het blad Open Deur, iedere 2e vrijdag van de maand van 10 tot 12 uur.

Voor informatie en aanmelden, contact coördinator Sandra van der Werf, telefoon 033 456 28 05 of ">e-mail.