Geurt in de hoofdrol 19 juni

Zaterdagavond 19 juni zwaaien we Geurt uit. Zwaai je mee?Gelukkig mogen er nu 60 mensen in Het Brandpunt samen komen, dus je bent van harte welkom. Voorlopig hebben we nog plek genoeg. En kan je er niet bij zijn, stuur dan een persoonlijke (film) boodschap!

Meld je aan via Stuur een mail met – je naam – telefoonnummer Kom je met meerdere personen geef dan ook  hun namen door. je gegevens gebruiken we alleen om je te informeren over de 19e!

Wat de plannen zijn en wat jouw bijdrage daar aan kan zijn vertellen wij je graag!  
Programma Het afscheid van Geurt hebben we als thema Geurt in de hoofdrol gegeven. Misschien ken je het televisie programma nog wel. Er komen diverse gasten langs die iets vertellen over en aan de gast. Dat ‘vertellen’ kan op allerlei manieren en dat vinden wij ook zo passend bij Het Brandpunt. Onze verscheidenheid levert vast en zeker een mooi programma op voor Geurt om hem in het zonnetje te zetten. 
Hoe ziet dat er dan uit?  We organiseren een live/online programma start 19:30 (een beetje zoals de viering op zondag ook wordt uitgezonden)  Je kunt jouw bijdrage voor Geurt op allerlei manieren uitvoeren. Een aantal mensen kan live aanwezig zijn en de andere bijdrages kunnen op een filmpje, powerpoint of andere creatieve manier worden gedeeld. Je kunt ook contact met ons opnemen, dan denken we met je mee. 
Doe je mee?  Lever je bijdrage aan; of geef in ieder geval aan ons door dat je iets wilt doen.  Uiterlijk voor 13 juni a.s.
Na dit programma gaan we rond 21:00uur naar buiten voor het ‘defilé’  Je mag langs komen fietsen, wandelen, met de auto rijden… en Geurt gedag zeggen (op 1,5 m)  Wil je nog iets geven dan staat er een tafel, zet er wel even je naam op. 

Corona Het programma is onder voorbehoud. We moeten nog steeds rekening houden met de maatregelen; vandaar dat we nog niet helemaal kunnen zeggen of de avond ook helemaal live kan worden gehouden. Verder zoeken we natuurlijk naar mooie alternatieven om het zo persoonlijk mogelijk te maken.
Cadeau Er op uit… Geurt is een creativeling en laat zich ook door van alles en nog wat inspireren.  We willen Geurt een inspirerend en gemeenschappelijk cadeau geven en hebben daarvoor de titel ‘ Er op uit’  bedacht.  Deel jouw inspiratie met Geurt; wat vind jij een mooie plek om naar toe te gaan en waarom raad je die ook Geurt aan?  Welke muziek ‘moet’ Geurt hebben gehoord of welk museum is echt de moeite waard?  Maak een A4 met jouw ‘ Er op uit tip’  en lever die bij ons in uiterlijk voor 12 juni. Wij maken er dan een mooi boek van.  In het Brandpunt staat een box of doe het bij ons door de brievenbus. 
Ook willen we Geurt een cadeau aanbieden. We zijn er nog niet uit wat dat wordt.   Je kunt een bijdrage overmaken op de bankrekening van het Brandpunt NL34 RABO 0123051800, o.v.v. afscheid Geurt. 
Ideeën zijn welkom Heb je nog ideeën? We horen graag van je! 
Meer informatie en contact met de organisatie Wil je meer weten of iets anders delen. Laat het weten.   We kijken uit naar jullie bijdrage! En deel dit bericht gerust!
hartelijke groet  Ilse van ’t Wout06-22581157
Sacha Sluijter  06- 24 80 66 89