Afscheid Josephine

Nog twee dagen en dan is het zover: het afscheid van Josephine van Pampus van ons Brandpunters. Zaterdagavond 23 oktober vanaf 19.30 uur ben je welkom in Het Brandpunt. De koffie en thee staat dan klaar. Vanaf ongeveer 19.45 uur heten we Josephine welkom. Zorg dus dat je op tijd binnen bent.

Heb jij je komst al aangemeld? Doe dit in ieder geval uiterlijk vrijdag 22 oktober. Aanmelden is belangrijk omdat we dan voldoende tafels en stoelen kunnen klaarzetten om aan alle gasten in het pubquiz-café een plaats te bieden.

Gelukkig hoeven we geen beperkingen op te leggen vanwege corona. En is ieder die wil komen van harte welkom. Een QR-code tonen bij de ingang is niet nodig. Wel vragen we je rekening te houden met het volgende. Als je klachten hebt, bijvoorbeeld neusverkoudheid of hoesten, blijf dan thuis. Zo houden we het veilig met elkaar.

Een ieder die aanwezig is krijgt twee consumptiebonnen bij binnenkomst. Met deze bonnen kun je koffie, thee, frisdrank, wijn of bier halen bij de bar. Eén kop koffie/ thee of één glas frisdrank kost één consumptiebon.  Wil je een glas wijn of bier dan ontvang je dit tegen inlevering van twee bonnen. Op de avond zelf kun je extra bonnen aanschaffen. Betalen kan heel gemakkelijk met PIN.

Een bijdrage aan het cadeau voor Josephine dat we haar namens de Brandpunt-gemeenschap willen geven is nog altijd welkom. Maak een bijdrage over op IBAN rekeningnummer NL34RABO0123051800 t.n.v. PG Hoogland/Amersfoort-Noord Het Brandpunt. Vermeld bij je gift: cadeau Josephine.

Zoals we eerder al hebben laten weten wordt een herinneringsboek samengesteld voor Josephine. In dit boek worden in ieder geval de vragen van de pubquiz opgenomen én de foto’s die op de afscheidsavond zelf worden gemaakt. Ook is er ruimte voor een persoonlijke herinnering, wens of afscheidsgroet. Wil je zoiets meegeven aan Josephine en heb je dat nog niet ingestuurd met je vraag, dan kan je jouw persoonlijke bericht sturen aan . Jeannette Koolstra zal jouw bericht een plaatsje geven in het herinneringsboek.

We kijken er naar uit om samen met jullie er een onvergetelijke afscheidsavond van te maken voor Josephine.

Heb je vragen of opmerkingen, stel die dan aan:   en