Allerzielenviering op 2 november

Ze zijn nooit ver weg, je dierbaren die overleden zijn. Je bent een levensweg met ze gegaan, voor lange of kortere tijd, je bent gevormd door wat je met ze hebt gedeeld. En je draagt je herinneringen aan hen met je mee.

Herinneringen, dankbaarheid, gemis en weten van een God, die al die lieve (en soms lastige) zielen in zijn vrede bewaart brengen ons op dinsdagavond 2 november bij elkaar. We noemen de namen van onze gestorvenen, van hen die we het afgelopen jaar moesten missen en van hen die al langer niet meer bij ons zijn. En we steken licht voor hen aan, licht dat troost en warmt. Licht dat ook licht van God, en licht van leven is.  

Het verhaal van de worsteling van Jakob (Genesis 32, 23-32) staat centraal. Daarnaast zingt Nimaro Ocheng een mooie bewerking van psalm 16. De cantorij zingt onder leiding van Esther Ocheng-Grünbauer, Kees van Mechelen verzorgt de muziek. Majanne Wolters is welkomheter en Anna Walsma en Ben Jonker gaan voor.

Weet je welkom in deze verstilde viering, om de mensen die in jouw gedachten zijn te gedenken met aandacht en licht. En wanneer je wilt dat de naam van iemand die je lief was weer klinkt, laat het ons dan weten; het liefst via Whatsapp nummer 06-2255 9628.