Bedankt voor alle hulp

bij de afscheidsavond van Josephine. Wekenlang hebben we als afscheidscommissie de pub quiz in Café Voor Pampus voorbereid. Afgelopen zaterdagavond was het dan zo ver en werden de deuren van het café geopend en kon de quiz worden gespeeld. (En voor degenen die de antwoorden op ronde 4 en de einduitslag willen weten: klik hier voor de pdf.) Velen waren er te gast. Met elkaar hebben we als Brandpunters Josephine het afscheid bezorgd dat ze verdient.
Met elkaar…! Want dat blijft hangen, dat we met hulp van zovelen er zo’n succes van hebben weten te maken.
Daarom spreken we een oprecht en gemeend dank je wel uit aan allen die op wat voor manier dan ook hun steentje hebben bijgedragen:
De quizmasters, Joost, Chantal, Wiena en Gerard; Mirjam, die de aanmeldingen coördineerde; Marianne met haar team – Thijs, Dirk, Sybren, Koen, Eliathe, Corrie, Ria, Aly, Margreet, Marinka, Thea, Jaap en Marion – die verantwoordelijk waren voor de aankleding en versiering van de zaal en de hele avond voor de drankjes en hapjes hebben gezorgd; Mary die de baksels coördineerde; Danny die honderden foto’s heeft geschoten; Jeanette, die een pan soep kookte voor de vrijwilligers en voor wie het werk aan het herinneringsboek nog beginnen moet; Johan, Edith, Truus, Jeanine en Ingrid die contactpersoon wilden zijn en zorgden voor de coördinatie van de quizvragen per themagroep; Eveline die haar creatieve tekentalent heeft ingezet om een prachtige entree van het café te maken; René, Henk en Bert die er voor zorgden dat de hele avond de liedteksten, quizvragen en filmpjes ter ondersteuning van de pub quiz voor ieder zichtbaar en hoorbaar waren; Mirjam die de bordjes met de teamnamen heeft gemaakt;

Sacha die een van haar inmiddels vermaarde tekeningen heeft gemaakt tijdens de avond; Kees die in zo ongeveer bij alle praktische zaken heeft ondersteund; De redactie van de nieuwsbrief die tot tweemaal toe bereid bleek een speciale editie van de nieuwsbrief uit te brengen; En jullie allen die een vraag hebben ingediend, een lied hebben gezongen, een verhaal hebben gelezen, een wens hebben ingestuurd.
Nogmaals, dank jullie wel.

Namens de feestcommissie:
Majanne Wolters, Desiree van Hooidonk en Dominique de Boer