Bij de kerstmorgenviering

Kerstmorgen, op zoek naar goed nieuws: de herders

Engelen… vorige week kwamen ze al voorbij in de zondag van de vierde advent. In de nacht waarin Jezus wordt geboren hebben ook de herders hen ervaren. Wat zouden de herders toch hebben gehoord? Het moet zoiets fantastisch zijn geweest dat ze door het donker op weg gingen naar de stal. Wat hebben zij toen eigenlijk gevonden bij die kribbe in Bethlehem? En met welk goed nieuws komen ze terug voor henzelf – en voor ons?

In een filmpje zien we voor het laatst de nieuwsbode van de Kinderwoorddienst voorbij komen. Benieuwd wat die te vertellen heeft? Ga kijken!

Dick van der Niet zit achter de vleugel, Jos, Majanne, Mary en Frank zullen de sterren van de hemel zingen met Joost Keizer op trompet.

Geurt en Josephine gaan samen voor, in een viering waar jammer genoeg geen andere mensen bij aanwezig mogen zijn. Maar daarom is het juist wel heel erg fijn als je laat weten dat je verbonden bent met ons én met alle andere mensen die met jou meeluisteren.

Stuur een appje naar de WhatsApp telefoon 06-2255 9628. Dat is ook het nummer waar je een vraag om gebed kan achterlaten. Bij de voorbede nemen we jouw intentie dan mee.

Voor de liturgie: https://live.hetbrandpunt.net/kerstmorgen/liturgie

Voor de livestream viering: https://live.hetbrandpunt.net/kerstmorgen/youtube

Geurt en Josephine