Bij de kerstnachtviering

Kerstavondviering donderdag 24 december 21.00 uur

Ellen Hogema en Anna Walsma verzorgen een viering boordevol muziek (fluit, piano, zang) en licht. De liturgie wordt geprojecteerd op de beamer en is ook te downloaden. Voorafgaande aan de viering is vanaf 20u het Kerstnachtcafé te beluisteren en te bekijken, een inloopprogramma met muziek, filmpjes en kerstgroeten.

Kerstavond vier je dit jaar bij je eigen kerstboom maar toch ook samen, omdat we allemaal online meevieren. Anders dan anders en toch vertrouwd, met het verhaal van de geboorte van Jezus uit Lucas 2, en bekende kerstliederen gezongen door Ilse van ’t Wout, Kars Oomkes, Peter van den Borne en Greetje Koevoets. Roland Meeuwsen is welkomheter en Kees van Mechelen en Mieke Keizer verzorgen de muziek.

Je kunt ook bij deze viering via Whatsapp reageren en een gebedsintentie insturen. Het nummer van de Brandpunt WhatsApp telefoon is 06-2255 9628. Aan het einde van de viering laten we kerstwensen uit Het Brandpunt zien. Je kunt jouw kerstwens (met foto!) plaatsen op https://padlet.com/awalsma/czfs1ma1eckqpq0o

De liturgie voor de viering is nu al opvraagbaar via: https://live.hetbrandpunt.net/kerstnacht/liturgie

Online kunt u deelnemen aan deze viering
https://live.hetbrandpunt.net/kerstnacht/youtube
De viering bezoeken is niet mogelijk.