Bij de viering van zondag

Aanstaande zondag vieren we Driekoningen in Het Brandpunt. Dat begint om 10.45u. met een viering vol goede wensen voor het nieuwe jaar. We beginnen met ‘U en jij’ van Kees van Mechelen als drempelgebed, de melodie is te vinden op onze Facebooksite. Marijke van Leerzem (piano) verzorgt, samen met Mieke Keizer (dwarsfluit), Hannie Slingerland (zang) en een gelegenheidskoortje de muzikale invulling. We zingen onder meer een Driekoningenlied. De kinderen gaan in de KinderWoordDienst rond het thema Driekoningen aan de slag met het thema ‘zegenen’.
Aansluitend aan de viering loopt de nieuwjaarsreceptie van het Brandpunt over in een nieuwjaarsconcert voor de wijken. We bieden het aan samen met trio Enchanté, en Brandpuntbakkers en -bediening verzorgen hapjes en drankjes. Thema: Wenen meets Ramses Shaffy meets The Sound of Music meets Driekoningen. En dat alles in een uurtje en met meezingers!
Om vijf uur begint in Het Brandpunt de tweede en laatste viering van deze zondag. In een kwartiertje vertellen Josephine en Geurt het verhaal van de Drie Koningen die de zegen van het Kerstkind de wereld inbrengen. Iedereen is welkom in deze viering, die gericht is op kinderen. Aansluitend gaan de kinderen knutselen en pannenkoeken eten, om tenslotte huizen te zegenen met de Driekoningenzegen. Het is niet meer mogelijk om je op te geven voor deze activiteit, maar uiteraard ben je wel van harte welkom in de viering van vijf uur ‘s middags.