Brandpuntweekeind 2018

Kom je ook naar het Brandpuntweekend?

Twee jaar geleden vierden we voor het eerst samen een Brandpuntweekend. Het was een weekend vol ontmoeting, verbinding, inspiratie en ontspanning. Dit jaar organiseren we opnieuw een Brandpuntweekend, voor jong en oud. Een weekend waarin je jezelf mag zijn, en mag genieten. Samen volleyballen, een spelletje spelen, gezellig praten of juist rustig je krant lezen, het kan allemaal.
We eten gezamenlijk en hebben op zondag met elkaar een viering.

Wanneer?
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018. We beginnen zaterdag om 14.00 uur en sluiten het weekend op zondag rond 15.00 uur af.

Waar?
Buitencentrum “De Dennen” in Oldebroek (Veluwe).
Afstand: 65 km van Het Brandpunt (40 minuten met de auto)

De groepsaccommodatie heeft 26 slaapkamers voor totaal 90 personen. Het betreft met name 4-persoons-slaapkamers. We verwachten dat we lang niet alle bedden zullen gebruiken, waardoor veel kamers niet gedeeld hoeven te worden met anderen. Toch kunnen we dit niet garanderen. Bij het opgeven voor het weekend kan je aangeven als je bezwaar hebt tegen het delen van een kamer. We zullen daar dan rekening mee houden. Natuurlijk beslis je zelf met wie je je kamer eventueel deelt.

Kosten?
Volwassenen: € 40 p.p.
Kinderen (t/m 12 jaar): € 10 p.p.
Tieners (13 t/m 17 jaar): € 20 p.p.

Deze kosten zijn inclusief overnachting, eten en drinken.
Beddengoed en handdoeken moeten zelf meegenomen worden.

Je kunt ook alleen overdag komen (of zelfs maar één dag) en thuis slapen. In dat geval zijn de kosten per dag:  € 15 p.p.  (kinderen € 5 p.p. en tieners € 10 p.p.)
Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee kan gaan, hebben we de bijdrage zo laag mogelijk gehouden. Toch kan het zo zijn dat het voor jou/jullie financieel niet haalbaar is. Geef dat dan alsjeblieft bij ons aan want de kosten mogen nooit een reden zijn om niet mee te gaan!

Inschrijven?
Via de website https://goo.gl/forms/8UPhT5J02MSFszFS2 kan je het aanmeldingsformulier invullen en verzenden.

Vervolgens kan je je eigen bijdrage overmaken op rekening NL94INGB0751581003 ten name van M.J. Zwiggelaar-van Lunteren onder vermelding van Brandpuntweekend en je naam.
Als beide zaken geregeld zijn, ben je officieel aangemeld.
Je kan je aanmelden tot 1 mei 2018!!

Je krijgt van ons altijd een reactie als je je aangemeld hebt! Dat is meteen de controle of de inschrijving goed is gegaan. Heb je na 5 dagen nog geen reactie via de mail van ons ontvangen, neem dan alstublieft zelf weer even contact op via

Bijeenkomst in juni
Met elkaar geven we het Brandpuntweekend de vorm die we graag willen. Iedereen kan haar of zijn steentje hierin bijdragen. Daarom willen we in juni een bijeenkomst in Het Brandpunt organiseren. Iedereen die meegaat, wordt hiervoor uitgenodigd. Tijdens de bijeenkomst kan je dus zien wie er allemaal meegaan. Ook worden de ideeën/mogelijkheden voor het weekend geïnventariseerd. En je kan aangeven wat je zou willen voorbereiden of organiseren. Zo kunnen we met elkaar alvast in de stemming komen!!

Vragen?
Spreek ons gerust aan, of mail naar Wij hebben er zin in en we hopen jij/jullie ook! Geef je dus snel op!!

Hartelijke groet,

Marja Zwiggelaar, Kars Oomkes, Matthijs van ’t Wout, Corrie Hartog