Collectes

In deze onzekere tijd gaan er ook een heleboel dingen gewoon door zoals altijd, maar dan op een iets andere manier. Zo ook de collectes voor ons eigen kerkenwerk en voor de wereld. Deze week staat de Voedselbank op het rooster. Wij dragen hen een warm hart toe. Zij staan onder druk om de minst bedeelden onder ons toch van eten te kunnen voorzien. Met een aantal aanpassingen willen zij zo lang mogelijk openblijven. Maar dat kunnen zij alleen door hulp van iedereen. Zie hieronder een stukje uit hun nieuwsbrief.

“We hebben hier in Amersfoort een aardige voorraad houdbare producten, maar er komen momenteel weinig verse producten binnen. Als u ons wilt helpen: stort dan een klein bedrag, want met geld kunnen we zelf kopen wat we op enig moment aan verse spullen nodig hebben. Zo hebben we vorige week eieren gekocht en deze week brood. Dus we zijn echt superblij met al die mensen die al wat geld hebben overgemaakt.”

Voor meer informatie kijk dan op de website van Voedselbank Amersfoort. Daar kun je ook direct via iDEAL een bijdrage overmaken. Het kan ook direct op NL 20 RABO 012 15 79 689 t.n.v. Stichting Steunfonds Voedselfocus, Amersfoort.

Ook ons eigen kerkenwerk is en blijft belangrijk. Bijdragen kunt u overmaken naar

NL 34 RABO 0123051800 t.n.v. Oecumenische Wijkraad Brandpunt.