Coronanieuws 12 : Welke ruimte hebben we toch niet ……?

Met de komende startzondag voor ons blijkt het beest van het coronavirus toch weer de kop op te steken. Helaas betekent dat ook voor ons minder ruimte dan gedacht.
Het goede nieuws is dat we kunnen blijven vieren zoals we dat willen en dit keer ook nog met een uitbreiding in zang en begeleiding.
De waarschuwing in deze tweede golf van de pandemie is:
1.     Helaas toch geen koffiedrinken na de dienst!
2.     Ook wij geven gehoor aan het dringende advies in publieke ruimten een mondkapje te dragen. D.w.z. neem a.u.b. een mondkapje mee naar de viering in de Herberg en het Brandpunt. Zet dat buiten (op de juiste wijze) op voor je naar binnen gaat. Dat geeft extra bescherming als we langs elkaar heen bewegen. Als je eenmaal zit mag dat af. Bij het verlaten de omgekeerde volgorde. Als je vertrekt: zet het op als je je plaats verlaat!

Wees welkom op de startdag. We bieden denk ik ieder een veilige ruimte voor ontmoeting. We doen het tot nu toe best wel goed met elkaar, dank voor jullie medewerking. Lukt het even niet: spreek elkaar op positieve wijze aan als iemand iets vergeet.

Ons gedrag maakt het verschil: hopelijk laten we de tweede golf dan weer snel achter ons.

Het coranateam blijft de vinger aan de pols houden met Johan van der Vorm () als contactpersoon. Aan de derde grote update van het ‘Gebruiksplan omgaan met het coronavirus’ wordt gewerkt. Opmerkingen en verbeterpunten zijn welkom.

Johan van der Vorm, voorzitter OWR