Dag van de Mantelzorg 2018

Mantelzorgen doe je met liefde. Maar tijd voor jezelf, bijvoorbeeld even ontspannend tafelen is er vaak niet bij. Indebuurt033 nodigt mantelzorgers uit voor een gezellige lunch op donderdag 8 november, in het kader van landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november.
In Amersfoort vieren wij deze dag rondom het thema ‘Samen Eten’. Indebuurt033 heeft een heerlijke lunch bij het Leerhotel Het Klooster georganiseerd, waar mantelzorgers met elkaar kunnen genieten. Een unieke plek waar studenten van de hotelschool in de praktijk leren omgaan met hun vakgebied en alles leren over gastronomie en gastvrijheid. De studenten zullen de mantelzorgers omringen met zorg en aandacht.

Een glimlach op het gezicht
Het programma start om 12.30 met een welkomstwoord door wethouder Tigelaar van zorg, wonen en sociale basisinfrastructuur en Inge Wellecomme, manager Indebuurt033. Daarna is er een gezamenlijke lunch met een muzikale omlijsting door Arie Buursema. Samen willen wij een glimlach op het gezicht van de mantelzorgers toveren en ze een uitstapje uit de dagelijkse zorgen bieden. Ook zijn er in de stad tal van andere activiteiten en acties voor mantelzorgers rondom deze Dag van de Mantelzorg. Klik hier voor een overzicht.

Praktische gegevens
Datum: donderdag 8 november 2018
Tijd: 12.30-15.00 (Inloop vanaf 12.00 uur)
Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10, Amersfoort.
Entree: Gratis
Aanmelden: Voor vrijdag 2 november via een e-mail aan .