De allerlaatste NieuwsBrief?

Dat zou zo maar de kop van een redactioneel commentaar kunnen zijn wanneer wij niet op korte termijn enige ondersteuning krijgen bij het vervaardigen van de wekelijkse nieuwsbrief van uw kerk.

We schreven het al eerder, twee, hooguit drie uurtjes per maand. Kom op mensen dat is peanuts, toch?

Met de computer werken is geen probleem en een beetje taalgevoel, dat is alles wat u nodig heeft om als vrijwilliger één keer per maand ‘redacteur van dienst’ te zijn.

U draagt Het Brandpunt toch ook een warm hart toe? En u wilt toch niet al die honderden abonnees in de kou laten staan? En wat is er mooier om deze talenten aan te wenden voor de kerk van Jezus Christus? U heeft ze niet voor niets gekregen. Toch? Nou dan.

De Nieuwsbrief van en over Het Brandpunt wordt door drie personen gemaakt, maar het is prettiger wanneer we er 1 of 2 redactieleden bij krijgen. In het najaar gaat één van de redacteuren voor langere tijd op reis en komt het op de 2 andere redactieleden aan. Dat lukt wel, maar dan moet er niet iemand ziek worden.

Proberen en een keer meekijken is ook mogelijk, we geven goede begeleiding. Mail ons of bel met Wilma Biegstraaten die e.e.a. graag toelicht, tel: 06 40 092 077.