vrijdag 18 december 20.00 uur, online: De Inspiratie Sessies

Soms kom je iets tegen wat je raakt. Een artikel in de krant, een filmpje op Youtube, een bijzondere podcast waarvan je denkt: hier zouden we het eens over moeten hebben. Tijdens de ‘Inspiratie Sessies’ spreken we daarover door.

De Inspiratie Sessies zijn wat je een gespreksgroep 2.0 zou kunnen noemen: online ontmoetingen van een uur rondom een thema, artikel, documentaire, of de inspiratie van iemand die iets te vertellen heeft. Zo spreek je elkaar eens op een andere manier in corona-tijd!

Als het je leuk lijkt om met een of meer van de sessies mee te doen, kun je je aanmelden bij ons, wij begeleiden beurtelings het gesprek. De eerstvolgende sessie is op vrijdagavond 18 december, 20.00 uur.

En jij kunt een onderwerp aandragen voor die sessie! Heb je iets gelezen, gezien of gehoord waar je graag met anderen over wilt uitwisselen, stuur Anna dan vóór zondagavond 13 december even een mail. Dan kan zij met je overleggen en belangstellenden op tijd informeren over eventuele voorbereiding.

Wil je gewoon meedoen dan kun je je aanmelden bij Anna (, tel. 06-239 73 284). Dat kan tot vrijdag 18 december 12.00 uur, maar eerder aanmelden is aan te raden. Dan kun je eventuele bijdragen aan de sessie van tevoren lezen, beluisteren of bekijken.

Als je je aangemeld hebt, krijg je van ons per e-mail de uitleg hoe je aan de online bijeenkomst kunt deelnemen en een link waarmee je kunt deelnemen aan het gesprek. Heb je vragen over de uitleg, dan kun je die stellen. Door elke deelnemer de link persoonlijk toe te sturen, houden we zicht op het aantal deelnemers en kunnen we daar in onze opzet rekening mee houden.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met ons:
Geurt (, tel. 06 52 353 726)
en Anna (,  tel. 06 23 973 284).
Wie weet tot ziens bij de Inspiratie Sessies!
Geurt Roffel en Anna Walsma