De Inspiratie Sessies

Soms kom je iets tegen wat je raakt. Een artikel in de krant, een filmpje op Youtube, een bijzondere podcast waarvan je denkt: hier zouden we het eens over moeten hebben. Tijdens de ‘Inspiratie Sessies’ spreken we daarover door.
De eerstvolgende is op woensdagavond 4 november. Dan spreken we over enkele thema’s die minister president Rutte aansnijdt in zijn lezing voor de protestantse kerk over het goede leven, deze is via livestream te zien op www.protestantsekerk.nl op zaterdag 31 oktober van 20:30 tot 22:00 uur. Peter Schrieken leidt ons in, op een manier waardoor ook mensen die de lezing niet hebben gezien, gemakkelijk kunnen aanhaken en mee kunnen praten over de thema’s.

De Inspiratie Sessies zijn wat je een gespreksgroep 2.0 zou kunnen noemen: online ontmoetingen van een uur rondom een thema, artikel, documentaire, of de inspiratie van iemand die iets te vertellen heeft. Zo spreek je elkaar eens op een andere manier in corona-tijd!

Als het je leuk lijkt om met een of meer van de sessies mee te doen, kun je je aanmelden bij ons, wij begeleiden beurtelings het gesprek. 

Voor de sessie van 4 november graag aanmelden bij Geurt e-mail: , tel. 06-52 35 37 26. Dat kan tot woensdagmiddag 4 november 12.00 uur, maar eerder aanmelden is aan te raden. Dan kun je eventuele bijdragen aan de sessie van tevoren lezen, beluisteren of bekijken.

Als je iets ter bespreking wilt aandragen, stuur Geurt dan vóór zondagavond 1 november even een mail. Dan kan hij met je overleggen en belangstellenden op tijd informeren over eventuele voorbereiding.

Als je je aangemeld hebt, krijg je van ons per e-mail de uitleg hoe je aan de onlinebijeenkomst kunt deelnemen en een link waarmee je kunt deelnemen aan het gesprek. Heb je vragen over de uitleg, dan kun je die stellen. Door elke deelnemer de link persoonlijk toe te sturen, houden we zicht op het aantal deelnemers en kunnen we daar in onze opzet rekening mee houden.

De andere Inspiratie Sessies gaan plaatsvinden op maandag 16 november, donderdag 3 december en vrijdag 18 december. Ze beginnen allemaal om 20.00 uur.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met ons:
Geurt, e-mail: , tel. 06-52 35 37 26
Anna, e-mail: ,  tel. 06-239 73 2844.
Wie weet tot ziens bij de Inspiratie Sessies!

Geurt Roffel en Anna Walsma