Deel welke Levensparel veel voor je betekent!

Eerder hebben wij u uitgenodigd om te delen welke levensparel veel voor je betekent. De reacties hierop kunt u lezen op deze webpagina

Ook jij kunt delen welke levensparel voor jou vooral van betekenis is, in deze tijd van het Coronavirus of meer in het algemeen. Mocht je dit willen doen, laat dit dan voor maandags a.s. per e-mail weten aan of telefonisch via 06 16 508 873. Beschrijf in maximaal 250 woorden wat de door jou uitgekozen levensparel bijzonder voor je maakt. Je mag ook een parel kiezen die je mist aan de armband, maar die wel voor jou bijzondere betekenis heeft. Je tekstje zal op de webpagina geplaatst worden. Als je wilt met een fotootje.

Tijdens de wekelijkse uitzendingen van Radio BrandpuntParel zal ook steeds een levensparel centraal staan. Er wordt een toepasselijke tekst gelezen. De gasten wordt gevraagd welke betekenis de parel van de week voor hen heeft. Jij als luisteraar bent uitgenodigd om naar aanleiding van die parel je te bezinnen op deze vraag.  Volgende week woensdag 27 mei a.s. staat de woestijnparel centraal.
De bijbehorende vraag zal zijn: waar kijk jij verlangend naar uit?

Op bovengenoemde webpagina kun je trouwens ook meer lezen over de achtergrond van de armband en de namen van de verschillende parels. Je vind er ook suggesties voor het gebruik van levensparels.

Truus Valstar & Gerard van Eck

Ook een initiatief in het kader van Brandpunt Veerkrachtig.