Deel welke levensparel veel voor je betekent!

Deze week is vandaag of wordt morgen als een teken van leven een kaart bij je bezorgd. Het hart wordt gevormd door een afbeelding van een armband met (de) levensparels. Er staan ook gebruikssuggesties bij. Op de nieuwe webpagina https://hetbrandpunt.net/levensparels/ kun je meer lezen over de achtergrond van de armband en de verschillende parels.

Tijdens de wekelijkse uitzendingen van Radio BrandpuntParel zal ook steeds een levensparel centraal staan. Er wordt een toepasselijke tekst gelezen. De gasten wordt gevraagd welke betekenis de parel van de week voor hen heeft. Jij als luisteraar bent uitgenodigd om naar aanleiding van die parel je te bezinnen op deze vraag.

Deze week stond de doopparel centraal. Erbij werd de vraag gesteld: Waarin wil jij opnieuw beginnen?

Volgende week woensdag 20 mei a.s. staat de relaxparel – ook wel kalmteparel genoemd – centraal. Bijbehorende vraag zal zijn: Waardoor kun jij je innerlijke rust bewaren?

Je kunt ook met anderen delen welke levensparel voor jou vooral van betekenis is, in deze tijd van het coronavirus of meer in het algemeen. Mocht je dit willen doen, laat dit dan voor maandags a.s. weten aan  (of bel haar op 06 – 16 50 88 73). Beschrijf in maximaal 250 woorden wat de door jou uitgekozen levensparel bijzonder voor je maakt. Je mag ook een parel kiezen die je mist aan de armband, maar die wel voor jou bijzondere betekenis heeft.

Je tekstje zal op de webpagina https://hetbrandpunt.net/levensparels/ geplaatst worden. Als je wilt met een fotootje. Wees gerust: het blijft niet eeuwig op de webpagina staan. Na verloop van tijd zal een en ander weer verwijderd worden.
Truus Valstar
Gerard van Eck

Ook een initiatief in het kader van Brandpunt Veerkrachtig.