Diensten nu ook via Kerkdienst Gemist

Sinds begin 2021 streamen wij de vieringen via YouTube. We hebben, afhankelijk van de corona maatregelen een rijke schare volgers. Afgelopen kerstavond waren er op het piekmoment meer dan 250 streams. Normaal voor een zondagse viering is dat minimaal 40 (als bezoek van vieringen mogelijk is), tot 90 – 120 (als er geen bezoek mogelijk is). Als beamerteam gaan we daar natuurlijk graag mee verder. Mocht u ons team willen versterken, informeer dan eens bij een van ons.

Vanaf komende zondagen hebben we een beamerplaats ingericht, zodat we de opstelling kunnen laten staan. Met dank aan Peter, Dick en Marja is er een mooie beamerkast gebouwd.

Vanaf komende zondag gaan we de livestream ook aanbieden via Kerkdienst Gemist. Daar kunt u het Brandpunt vinden en de link naar de zondagse livestream. Omdat Kerkdienst gemist een betaalde dienst is, heeft deze een hogere kwaliteit. Hiermee hopen wij de beelden scherper te kunnen aanbieden, aangezien YouTube een lager resolutie doorgeeft kan het soms wat wazig zijn. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het apparaat waarop de uitzending bekeken wordt en uw Wi-Fi thuis.

We horen graag uw ervaringen en staan altijd open voor aanvullend vragen, opmerkingen en verbeterpunten.

Bert van den Akker, namens het Beamerteam