Donaties nog steeds welkom

De afgelopen weken hebben we in de livestream ook live beelden verzorgd door middel van een tijdelijke, simpele camera oplossing. Daarnaast hebben we een fonds geopend voor de financiële ondersteuning voor de aanschaf van een permanente camera.

Ik ben blij te melden dat we tot aanschaf van een camera zijn overgegaan. Hij is deze week binnengekomen. Hartelijk bedankt voor alle giften die we tot nu toe ontvangen hebben.

Om een en ander soepel te laten functioneren zijn er nog een aantal andere zaken nodig, dus mocht u nog willen bijdragen, graag. Een gift kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL34RABO0123051800 t.n.v. PG Amersfoort-N/Hoogland-Het Brandpunt, o.v.v. livestream.

Vanaf a.s. zondag 7 maart gaan we weer vieren met 30 bezoekers en zangers/musici. Dit betekent dat het niet mogelijk is om de huidige webcam/camera te gebruiken op de plek waar deze nu staat. Deze staat pal voor het podium, inclusief technische tafel en stoort te veel de 30 bezoekers die in de kerk aanwezig zullen zijn. Het besluit om met 30 bezoekers te vieren betekent dus dat we geen livebeeld meer uitzenden totdat de nieuwe camera is uitgetest en geïnstalleerd. Hier gaat snel wat tijd overheen.

Echter nu de camera binnen is, gaan we direct beginnen met uitproberen, beproeven en eerste gebruik. Naast het testen buiten de vieringen om moet er ook tijdens de vieringen getest worden. Het zou dus kunnen dat er snel weer live beeld is. We proberen dit dan te laten weten in de NB. We streven in ieder geval naar live beeld tijdens de paascyclus.

Mocht jullie vragen, opmerkingen of ideeën hebben laat het ons dan weten. Dat kan direct naar mij op onderstaand mailadres.

Bert van den Akker