Een boom van een parel

Onder de titel ‘Een boom van een parel’ deelt Roland, lid van onze geloofsgemeenschap, wat de relaxparel, ook wel kalmteparel genoemd, bij hem aan gedachten en gevoelens oproept. Het beeld van de boom is op cruciale momenten in zijn leven van betekenis geweest. Lees zijn bijdrage op de speciale webpagina https://hetbrandpunt.net/levensparels/.

Ook jij kunt delen welke levensparel voor jou van betekenis is, in deze tijd van het Coronavirus of meer in het algemeen. Mocht je dit willen doen, laat dit dan voor maandags a.s. weten aan  (of bel haar op 06 – 16 50 88 73). Beschrijf in maximaal 250 woorden wat de door jou uitgekozen levensparel bijzonder voor je maakt. Je mag ook een parel kiezen die je mist aan de armband, maar die wel voor jou bijzondere betekenis heeft. Je tekstje zal op de webpagina https://hetbrandpunt.net/levensparels/ geplaatst worden. Als je wilt met een fotootje.
Op bovengenoemde webpagina zijn al enkele bijdragen te lezen. Ook kun je er meer lezen over de achtergrond van de armband en de namen van de verschillende parels. Je vind er ook suggesties voor het gebruik van de levensparels.

Truus Valstar
Gerard van Eck

Ook een initiatief in het kader van Het Brandpunt Veerkrachtig.