Eigentijdse Pinksternoveen 2020

Na de Hemelvaart van Jezus is het negen dagen lang wachten op de Geest die ons met Pinksteren is beloofd. Negen dagen krijg je de tijd en ruimte om je gevoelig te maken voor de geestkracht die verscholen ligt in geloof en het leven. Volgens oude traditie is het gebruikelijk om in die ‘verweesde’ dagen een noveen te bidden en daarbij een noveenkaars aan te steken die 9 dagen lang het vuur brandend houdt.

Kaars en boekje
Geurt, Anna, Martin en Josephine, de oecumenische voorgangers uit Amersfoort Noord, hebben dit jaar weer een boekje gemaakt met 9 eigentijdse teksten en gebeden. Voor de kinderen is ook een pagina samengesteld door niemand minder dan pastor Beer. De kinderen van de peuter kleutervieringen kennen hem wel.

Een noveenkaars inclusief boekje kost € 5,-. Omdat we deze weken nog steeds niet samen kunnen komen om te vieren brengen we dit keer de kaars en het boekje op Hemelvaartsdag bij iedereen thuis. Wil je graag zo’n kaars en boekje ontvangen, geef dan je naam en adres op via de WhatsApp of telefoon van Josephine van Pampus 06-300 99163, of via het mailadres
Betalen kan via een betaalverzoek via de telefoon of bij het afleveren van de kaars. Wie een kaars wil, graag opgeven vóór 18 mei. En wie het leuk vindt om op Hemelvaartsdag te helpen met de verspreiding van de kaarsen: meld je bij:
Josephine van Pampus
Telefoon: 06-300 99 163; e-mail: