Feliciteren in Quatro!

1 Overstappers
Zondag staan in de eerste plaats Jarno Dixon, Florian Smid, Casimir Chatsikian en Jetske de Boer centraal. Na jaren meegedaan te hebben met de Kinderwoorddienst in Het Brandpunt, maken zij nu de overstap naar het Brandhoutcafé voor de jongeren. Dat doen ze natuurlijk niet onopgemerkt. Ze zijn al heel lang gekend in Het Brandpunt maar zondag zullen ze zich op een formidabele, verrassende en ontroerende wijze op een hele andere manier laten kennen. Alleen al om die reden zou Het Brandpunt uit moeten puilen want wat ze hebben gemaakt is echt heel mooi.

Aan het eind van de viering geven we ze alle nodige bagage mee om verder te kunnen op hun levensweg.

2  Eerste communicanten
In een eerdere nieuwsbrief werden ze al genoemd: zeven kinderen uit Het Brandpunt die een paar weken geleden hun eerste communie hebben gedaan in de St. Martinuskerk. Met de voorbereiding zijn ze lang bezig geweest. Zondag willen we ze in Het Brandpunt van harte feliciteren. We hopen dat ze hier of elders een goede en warme plek mogen vinden waar ze zich thuis zullen voelen.

Luuk Tak, Thomas Engelsma, Timon Timmerman. Joris Brattinga, Boas Doornbos, Alex van ’t Wout en Elanyo Infante Cabrera zijn hun namen. Ze kunnen er niet allemaal bij zijn maar de meeste wel.

3 De vaders
Want ja, het is ook vaderdag: en die feliciteren we natuurlijk ook.

4 De geslaagden
Aan veel huizen hangt de vlag uit, met schooltas of wat daar voor door moet gaan. Jongeren hebben hard gezwoegd en hebben deze week te horen gekregen dat ze zijn geslaagd. Hoera! Anderen hebben gehoord dat ze nog een herkansing hebben, en weer anderen hebben ook hard gezwoegd maar het dit jaar niet gehaald. Voor allemaal een proficiat, voor nu en i de toekomst.
En wie weet is er nog meer te vieren, maar dat weten we zondag wel. De viering begint om 10.45 uur, en is van alle kanten bijzonder.