Gebed voor Nieuwland

Door de verlenging van de lockdown valt er op 7 februari opnieuw een Herbergviering uit. We missen daarmee opnieuw een moment van ontmoeting en gebed, dat ons verbindt met God en met elkaar. Juist nu de coronacrisis een extra inspanning van ons vraagt hebben we die verbinding nodig.

Als we niet kunnen vieren kunnen we altijd nog bidden, en dat kunnen we ook samen doen. Daarom wil ik voorgaan in een Gebed voor Nieuwland dat ik op Youtube ga plaatsen en wil ik Nieuwlanders (en wie dat wil) vragen met mij mee te bidden.

Hoe kun je meedoen:

Als je mee wilt doen, stuur dan je bijdrage voor 29 januari a.s in.

Ik maak een filmpje waarin hopelijk alle bijdragen opgenomen kunnen worden. Op 7 februari zet ik het online en kun je het bekijken en meebidden. De link zet ik in de nieuwsbrieven.

Hartelijke groeten,

Anna Walsma