Geef je advies over extra uitzendmoment

Wat zou je ervan vinden als, mits praktisch realiseerbaar, in de aankomende weken een proef start met een extra uitzendmoment? Momenteel kunnen wij tijdens de periode van sociale onthouding via een livestream de zondagse vieringen beluisteren en bekijken. Dit aanbod voorziet blijkens de vele positieve reacties duidelijk in een behoefte.

De vraag is opgekomen, of er soms behoefte bestaat aan een tweede uitzendmoment op een ander moment dan de zondag. Te denken valt aan wekelijks een uur, in de ochtend of vroeg in de avond. In vergelijking met de uitzending van de zondagse vieringen zou dit moment het karakter hebben van een radio-uitzending met meer ruimte voor interactie. U kunt dan luisteren naar interviewtjes met leden van onze gemeenschap. En naar door leden aangevraagde zang- of muzieknummers. Ook zal de uitzending een ritueel moment bevatten. Bijvoorbeeld het aansteken van kaarsjes bij het uitspreken van door luisteraars aangedragen gebedsintenties. Vanzelfsprekend zullen er in de uitzending ook wat luchtige elementen opgenomen zijn (bijv. raadsel, quiz). Een kleine redactie en een presentator geven uitvoering aan het idee. De pastores zullen er niet extra belast door worden.

Graag vernemen wij je advies. Die kun je uitbrengen door bijgevoegd formulier in te vullen. https://drive.google.com/open?id=1aFNQfIuqw00UDLS5OJzQsqAMeh1lTL4-NZ7FVPipR3I

Je advies helpt bij het nemen van een gegrond besluit direct na dinsdag 21 april a.s.. Dan wordt immers duidelijk of in hoeverre de voorzorgsmaatregelen van kracht blijven.
Wees je er echter van bewust dat de uitvoering van dit plan staat of valt met de beschikbaarheid van voldoende geluidstechnici, redactieleden en presentatoren.
Initiatief Het Brandpunt Veerkrachtig