Ghana tijdens Pinksterviering

Aandacht voor Ghana tijdens Pinksterviering 
Komende zondag zal er tijdens de Pinksterviering ook weer aandacht zijn voor ons gemeenschapsproject Ghana Vice Versa. Zo zal er tijdens de collecte een filmpje te zien zijn over hoe geloofsgemeenschappen op het Noord-Ghanese platteland met elkaar op de zondagen vieren.
Hieke van der Meulen heeft hiervoor Jasper Maas geïnterviewd. Aanvankelijk is Jasper door Kerk in Actie uitgezonden naar Ghana. Nadien is hij als predikant geworden in de Presbyterian Church of Ghana. Hij is bovendien nauw betrokken bij de Presbyterian Agricultural Services, de organisatie die het boerinnenproject ondersteunt. De voorbije weken heb je in de nieuwsbrief kunnen lezen over de impact van de Coronacrisis op Ghana en de twee ontwikkelingsprojecten die wij ondersteunen.

De artikelen zijn onder het kopje Corona in Ghana nog te vinden op de speciale webpagina www.hetbrandpunt.net/ghana.  Wellicht staat je hoofd in deze tijd niet naar geld overmaken naar een goed doel. Toch hopen we dat je dat je de viering van komende zondag aangrijpt om ruim bij te dragen aan het boerinnenproject en het AMO Programme in Ghana. 
Impulsgroep Ghana Vice Versa