Greppeltheater in Het Brandpunt

Op dinsdag 18 september zijn de deuren van Het Brandpunt geopend in verband met de vredesweek. Het ‘Greppeltheater’, een gezelschap bestaande uit drie acteurs uit verschillende windstreken en ieder een verschillende nationaliteit of achtergrond, brengt de voorstelling ‘Nieuwkomers’.  ’s Middags is er een besloten voorstelling voor scholen, ’s avonds is iedereen welkom tegen een vrijwillige bijdrage. Maar let op: reserveren is verplicht, want het aantal plaatsen is beperkt.

‘Nieuwkomers’ heet de voorstelling, die een klein uur duurt en gaat over mensen die op een nieuwe plek, in een nieuw land een nieuw thuis vinden. Het gaat over je welkom voelen, of juist niet. Over de leuke en minder leuke kanten van het onbekende. Over begrip en onbegrip, over tegenstellingen en overeenkomsten. De voorstelling sluit aan bij het thema van de vredesweek ‘Generaties voor de vrede’.
‘Nieuwkomers’ is muzikaal, actueel, dynamisch, intiem, interactief en verfrissend. Soms ernstig en gelukkig ook om te lachen. Na de voorstelling gaan bezoekers met elkaar en met de acteurs in gesprek.
De komst van de voorstelling naar Het Brandpunt is het resultaat van een mooie samenwerking tussen de  Ambassade voor Vrede van PAX , Het Spiritueel Cultureel Centrum van de parochie , Het Brandpunt en de diaconie van Hoogland/Amersfoort-Noord.
De voorstelling vindt plaats in Het Brandpunt en begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
Aanmelden is verplicht en kan bij de coördinator van de vredeswerkgroep Elly Boon, via e-mail:  De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Meer info op Zindex033