Groeten uit Toledo

We hebben Noord-Spanje achter ons gelaten dankzij de 21-plusgroep. Afgelopen zondag hebben zij en hun sponsors na een gezellige lunch er flink wat kilometers gelopen. We hebben Madrid al aangedaan en zijn op weg naar Toledo. Komende zaterdag gaan de hardlopers onder ons op weg. Maar we kunnen nog meer steun gebruiken… We hebben tot nu toe 1796 kilometer afgelegd.

Moederdag – Fiets- en wandelroutes met een plus…

Moederdag wordt door iedereen verschillend beleefd. Voor jonge kinderen is de dag vaak een hele gebeurtenis, alleen al omdat er op basisscholen aandacht aan besteed wordt. Voor gezinnen met oudere kinderen of voor oudere ouders is de dag een kans om elkaar te treffen. Hoe je er ook tegen aankijkt: moederdag valt in een mooi seizoen, vaak een prachtige dag om actief te zijn, bijv. te wandelen of te fietsen. Je moeder onderweg verwennen en dan meteen de moeders van Ghana sponsoren… Wil je met kinderen spontaan wandelen in de buurt, en er tegelijk niet de hele dag aan kwijt zijn, dan kun je op zondag 8 mei gebruikmaken van de wandelroutes en fietsroutes voor ́gezinnen met kinderen. Ze zijn te vinden op onze website https://www.gaanvoorghana.nl.

Gaan voor Ghana

Dit voorjaar gaan we als gemeenschap de 6.300 kilometer van hier naar Ghana afleggen. Dit kan wandelend, hardlopend of fietsend gebeuren. Voor elke kilometer die je aflegt kun jij je laten sponsoren door familie, vrienden, buren en/of collega’s. Bij het benaderen van sponsoren kun je gebruikmaken van de voorbeeld sponsorbrief. Ook kun je jezelf sponsoren. Meer informatie over de praktische gang van zaken is te vinden op de website. Hier kun je ook de formulieren downloaden die je nodig hebt om  sponsoren te benaderen en afgelegde kilometers te noteren. (Let erop: er zijn aparte formulieren voor wandelaars en fietsers). Op de website tref je ook suggesties voor tochten aan.  Ook vind je er korte berichten van leden van onze gemeenschap die op pas gegaan zijn.

Graag kilometers doorgeven

Wij stellen op het prijs, als je nu al laat weten welke wandel- en fietsplannen u heeft (en hoeveel geld u verwacht hiermee verwacht in te zamelen). Wij weten dan of Ghana op maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) en het streefbedrag (15.000 euro) bereikt zullen worden. 

Geef ons ook al gemaakte tochten door, zo mogelijk met foto’s en begeleidende tekst. Dan weten we hoeveel kilometers we inmiddels al met elkaar afgelegd hebben. Informatie kun je doorgeven via  of via het contactformulier op onze website.

Sponsor worden?

In plaats van zelf wandelen of fietsen kun je ook de gemeenschap sponsoren. Bijvoorbeeld met 1 eurocent per kilometer. Als de gemeenschap erin slaagt de 6.300 kilometer van hier naar Ghana in zijn geheel af te leggen, dan maak je op het moment dat dit het geval is 63,00 euro over. Maar ook ieder ander bedrag is van harte welkom. Je kunt je sponsorbedrag overmaken op NL34 RABO 0123 0518 00 t.n.v. Protestantse Gemeente Hoogland/Amersfoort Noord o.v.v. ‘Sponsorgeld Gaan voor Ghana’. Het bedrag is trouwens fiscaal aftrekbaar.

Impulsgroep Ghana Vice Versa