Herinnering Hongerdoek Brandpuntgezichten 2021

Nog even een herinnering, er zijn nog gezichten welkom.

Durf jij je stralende kant te laten zien? En ook je verborgen kant? Maak dan je eigen gezicht en laat dit onderdeel worden van ons gezamenlijke Brandpunt hongerdoek: Brandpuntgezichten 2021. Stuur dit uiterlijk vrijdag 26 februari vóór 16.00 uur op naar  Hieke Van der Meulen,

De Ghana inspiratieviering op 28 februari valt midden in de 40-dagentijd. Het is gebruikelijk om deze tijd te verbinden aan een hongerdoek.
Het hongerdoek van El Loko inspireert ons anno 2021 nog steeds. Wij tonen 28 februari het hongerdoek Brandpuntgezichten 2021. Een gezamenlijk gemaakt hongerdoek dat ons met elkaar verbindt en ook met Ghana.

Lees ter inspiratie het artikel van Josephine van Pampus in deze NB, waarin onderdelen van het hongerdoek Wereldgezichten van El Loko uitgelicht worden. Of lees de informatie vanuit de KWD hierover. Lees het levensverhaal en missie van El Loko op onze BP Ghana Vice Versa- pagina  of google eens op www.dederdekerk.nl.

Doe je mee? Klik op bijgeleverde link, Activiteiten – Het Brandpunt en maak dan van 1 van de bijgeleverde 5 voorbeelden jouw gezicht.

Je bent geheel vrij hoe je dit uitwerkt en welk materiaal je gebruikt. Je kunt je daarbij laten inspireren door El Loko zelf, door het Bijbelverhaal van 28 februari, door het idee achter de hongerdoeken, maar evenzo door jouw eigen leven of dat van anderen om je heen.

Maak als je klaar bent een heldere foto van je gezicht/masker en stuur het als JPG of PDF op naar Hieke of leg het in de Brandpuntgezichten-doos 2021, op de tafel bij de huiskamer in het Brandpunt . Ben je slecht ter been, bel dan met Hieke 033-4565974 of mail het naar ( ). Dan komen we het ophalen.

Impulsgroep Ghana Vice Versa.