Het Brandhout Internetcafé

One Hundred and Eighty!
Veel gaat op dit moment net even iets anders dan normaal, ook het Brandhout Café. Máár: komende zondag, Palmpasen, komen we zeker samen, al zal het deze keer zijn in de vorm van een Brandhout Internetcafé!
In het Palmpasen-verhaal lezen we hoe Jezus op een feestelijke manier welkom wordt geheten in Jeruzalem. Maar dezelfde mensen die op dat moment ‘Hosanna’ roepen, zullen een paar dagen later ‘Kruisigt Hem’ schreeuwen. Dat is een hele omslag. Wat doet dat met mensen; als er plotseling zo’n grote verandering is? Heb jij zelf ook wel eens zo’n ‘U-turn’ zien gebeuren of zelf meegemaakt? Dat iets van het ene op het andere moment zo’n beetje 180° veranderde?
Tijdens dit Internetcafé kijken we hier samen naar. En gaan we er samen ook mee aan de slag (ja, dat kan ook in een internetcafé ;).
Ook bedenken we een gebed. Dat delen we online met de mensen die meedoen aan de online-viering vanuit het Brandpunt.
Haak jij ook gezellig aan? We starten met ons internetcafé iets eerder dan normaal, vanaf 10.30 uur zijn we online zodat iedereen de tijd heeft om verbinding te maken en gezellig even bij te praten. Als iedereen online is zullen we tegen 10.45 uur starten (de kaars uit de viering komt dan ook online aan ;).
Groetjes,
Roland | Johan
p.s. De jongeren ontvangen later deze week nog een berichtje met daarin praktische info over Zoom, waarmee we zondag samenkomen.