Het Brandpunt 25 jaar!

Feest in het Brandpunt: kom je ook?
Op eerste Pinksterdag, 9 juni, bestaat het kerkgebouw “Het Brandpunt” 25 jaar en bestaat de geloofsgemeenschap zelfs al 30 jaar.

Dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en vraagt om een fantastisch feest.
Daar willen we jullie dan ook van harte voor uitnodigen. Een dag van vieren, terugkijken en vooral gezelligheid. De dag begint met een viering, daarna eten we met elkaar en ’s middags zijn er verschillende activiteiten op sportief, creatief en meditatief gebied. Voor elk wat wils dus. De dag zal tot uiterlijk 17.00 uur duren.

Om te kunnen bepalen voor hoeveel mensen wij iets mogen gaan organiseren, willen we jullie vragen om je uiterlijk zondag 26 mei via een intekenlijst in Het Brandpunt of De Herberg aan te melden.
Het mag ook via e-mailadres

Het gaat alleen maar om een indicatie voor de organisatie. Je zit nergens aan vast en mag ook komen als je je niet aangemeld hebt.

30 Jaar geloofsgemeenschap betekent ook veel herinneringen, verhalen en foto’s. Misschien zelfs nog wel oude attributen van Brandpunt/Herberg activiteiten.
Zoek ze op en laat het ons weten! We maken er een mooie tentoonstelling van.
Tot slot: ken je nog mensen uit  de afgelopen 30 jaar die ondertussen niet meer in Het Brandpunt of De Herberg komen, nodig ze dan ook van harte uit voor deze feestelijke dag!

Het organisatieteam,
Rob van der Laan, Matthijs van ’t Wout, Bernard Smid, Roelof Gort en Marja Zwiggelaar.