Inspiratie Sessies

Soms kom je iets tegen wat je raakt. Een artikel in de krant, een filmpje op Youtube, een bijzondere podcast waarvan je denkt: hier zouden we het eens over moeten hebben. Tijdens de ‘Inspiratie Sessies’ spreken we daarover door.

De eerstvolgende is op maandagavond 16 november. Voor die sessie kun je dit filmpje (van 10 minuten) bekijken uit de serie ‘Holy Shit!’ van Marjon Moed. . Er zijn er nog vijf, kijk ze gerust allemaal! Dit filmpje gaat over ‘bij de kerk horen’: wanneer hoor je erbij en wie bepaalt dat? Nu we anders kerk zijn door corona opnieuw een spannende vraag. Een mooi artikel over Marjon Moed vind je hier.

De Inspiratie Sessies zijn wat je een Gespreksgroep 2.0 zou kunnen noemen: online ontmoetingen van een uur rondom een thema, artikel, documentaire, of de inspiratie van iemand die iets te vertellen heeft. Zo spreek je elkaar eens op een andere manier in corona-tijd!

Als het je leuk lijkt om met een of meer van de sessies mee te doen, kun je je aanmelden bij ons, wij begeleiden beurtelings het gesprek. Voor de sessie van 16 november graag aanmelden bij Anna Walsma tel. 06 23 973 284 of per e-mail. Dat kan tot zondagmiddag 14 november 12.00 uur, maar eerder aanmelden is aan te raden. Dan kun je de bijdragen aan de sessie van tevoren lezen, beluisteren of bekijken.

Als je je aangemeld hebt, krijg je van ons per e-mail de uitleg hoe je aan de online bijeenkomst kunt deelnemen en een link waarmee je kunt deelnemen aan het gesprek. Heb je vragen over de uitleg, dan kun je die stellen. Door elke deelnemer de link persoonlijk toe te sturen, houden we zicht op het aantal deelnemers en kunnen we daar in onze opzet rekening mee houden.

De andere Inspiratie Sessies gaan plaatsvinden op donderdag 3 december en vrijdag 18 december. Ze beginnen allemaal om 20.00 uur.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met ons: Geurt Roffel tel. 06 52 353 726 of e-mail of met en Anna Walsma tel. 06 23 973 284 of e-mail. Wie weet tot ziens bij de Inspiratie Sessies!

Geurt Roffel en Anna Walsma