Inventarisatie Verwachtingen en Behoeften

Sinds september ben ik de nieuwe (project)medewerker Huwelijk & Gezin binnen het Aartsbisdom Utrecht.

Door de coronacrisis is het helaas nog niet eerder gelukt om me aan jullie voor te stellen of om langs te komen in de parochies. Hopelijk kan dit binnenkort wel weer. Er komt langzaam ook perspectief om later dit jaar weer activiteiten te kunnen organiseren en ik zou dit heel graag willen doen. Maar daar heb ik jullie hulp bij nodig.

Ik heb een vragenlijst opgesteld voor alle echtparen en gezinnen binnen het Aartsbisdom. Ook leden en vrijwilligers van de pastorale teams rondom huwelijk en gezin zijn van harte uitgenodigd om deze vragenlijst in te vullen. Met deze vragenlijst wil ik graag inventariseren wat de verwachtingen zijn, waar behoefte ligt, hoe ik kan ondersteunen in parochies en welke bisdomactiviteiten gewaardeerd zouden worden.
Klik hier voor de vragenlijst.

Elise J.F. Bangma-Mertens MSc
Tel: 030 236 15 70, mobiel 06 34 334 629, e-mail.