Een eigen plek voor tieners

Juist ook voor tieners wil Het Brandpunt van betekenis zijn, daarom is er ‘Het Brandhoutcafé’! Ook zijn er veel tieners die meehelpen bij activiteiten voor kinderen, zoals de knutselclub, kinderwoorddienst of oppasdienst.

Brandhoutcafé
Het Brandhoutcafé zet eens in de 4/5 weken de deur van zaal 3 open.
Jongeren tussen 12 of 17 jaar oud, zijn dan op zondagochtend om 10.45 uur welkom bij het Brandhoutcafé. Achter de deur van zaal 3 treffen zij elkaar in een gezellige sfeer. Er is een programma dat aansluit bij de leefwereld van deze jongeren met onderwerpen uit de actualiteit. Soms komt er ook iemand langs om wat te vertellen over een onderwerp of ze praten bijvoorbeeld met elkaar over het geloof en wat dat kan betekenen in het dagelijks leven.

Locatie: Het Brandpunt zaal 3
Deelnemers: jongeren van 12 t/m 17 jaar
Vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom.
Tijd: tijdens de viering van 10.45 uur (zaal open vanaf 10.15 uur, eindtijd rond 12.00 uur)
Contactpersoon: Johan Kruize, e-mail: brandhoutcafé@hetbrandpunt.net

2GetRone
‘Actie zegt meer dan duizend woorden’ zeggen we bij 2GetRone. De 2GetRone groepen vormen zich na het Heilig Vormsel en kenmerken zich door actie voor anderen en gezellige bijeenkomsten met de eigen groep. Zo zamelden we boodschappen in voor de Voedselbank, werd er meegedaan aan de landelijke Sirkelslag, was er een rondleiding door de straatadvocaat van Amersfoort en verzorgden we een spelmiddag voor de kinderen van het AZC. Het seizoen werd voor alle groepen samen afgesloten met een barbecue. Houd jij ook van actie en gezelligheid? Zit je op de middelbare school en ben je tussen de 12 en 17 jaar? Doe dan mee! We hebben ongeveer acht activiteiten in het seizoen.