Kerstavond vier je samen!

De viering van kerstavond zal, zo het er nu uitziet, maar door 30 bezoekers in de kerk bezocht kunnen worden. We hopen dat velen via de livestream thuis mee zullen vieren. Om 20.00 uur start het voorprogramma, om 21.00 uur de viering. Iets van het kerstgevoel komt zo toch onze huiskamers binnen.

Kerst is het feest van verbondenheid, van samen, van gezelligheid. Daarom stellen we u voor om kerstavond samen te vieren. Wie weet kent u zo al iemand met wie u kerstavond samen naar de livestream wilt luisteren en kijken, maar was het er nog niet van gekomen dat voor te stellen. Stel het voor en maak die afspraak! Weet u niet direct met wie u de kerstavondviering wilt doorbrengen, maar vindt u samen ook gezelliger dan alleen? Meld u dan bij ons aan. Wij koppelen u dan aan iemand die bij u in de buurt woont die het ook leuk vindt om kerstavond samen door te brengen. Zo zijn we ook thuis toch een beetje Brandpuntgemeenschap!

Aanmelden:
Vóór vrijdag 19 december bij Ytzen Tamminga en Ineke van der Perk, via email:
Vermeld in de mail uw naam en adres, en geef aan of u iemand wilt ontvangen, of zelf naar iemand toe wilt gaan, of dat u dat niet uitmaakt. Ytzen en Ineke laten u dan in het weekend weten met wie u kerstavond viert.
Namens commissie vieringen en de pastores, een hele fijne kerstavond gewenst! 
Edith Vos