Kerstmiddag voor senioren

in ontmoetingscentrum De Herberg en Het Brandpunt: laat ons weten of u wilt komen.

Met de huidige coronamaatregelen is het nog onzeker of het allemaal wel doorgaat, maar toch zetten we in De Herberg en Het Brandpunt onze plannen voor een kerstmiddag voor senioren nog niet helemaal in de koelkast. We hopen dat we op respectievelijk dinsdagmiddag 15 december (Brandpunt) en dinsdagmiddag 21 december (Herberg) toch senioren kunnen ontvangen voor een gezellig en zinvol samenzijn.

Dit jaar kunnen we geen uitnodigingen rondbrengen en kunt u zich aanmelden via het strookje uit het laatste Lopend Vuur. In De Herberg en Het Brandpunt staat een “brievenbus’ waar u uw aanmelding in kunt doen. Daar liggen ook aanmeldingsstrookjes voor wie geen Lopend Vuur ontvangt.

U kunt zich ook aanmelden met een mail naar   voor de middag in Het Brandpunt. Wilt u per mail of telefonisch aanmelden voor de middag in De Herberg, dan kan dat bij Anna Walsma: e-mail: , telefoon: 06-23973284

Als u de seniorenkerstmiddag graag wilt bezoeken, dan vragen we u om ons dat binnenkort via strookje, mail of een telefoontje te laten weten. Vanwege corona kunnen we namelijk niet zoveel bezoekers ontvangen als in voorgaande jaren.

Willemien Kamphuis, Sandra van der Werf, Truus Valstar, Miriam Bierhaus en Anna Walsma