Kerstpakketten 2021

De gezamenlijke kerken van Hoogland, Amersfoort-Noord en Hooglanderveen organiseren ook dit jaar weer een kerstpakkettenactie. Vorig jaar hebben we AH-cadeaukaarten gegeven aan gezinnen die een financieel duwtje in de rug zeer waarderen. Het is gebleken dat dit veel voordelen heeft ten opzichte van het inzamelen en verdelen van levensmiddelen en andere artikelen.
U kunt uw bijdrage overmaken naar bankrekening NL39 RABO 0123 0031 13 t.n.v. Diaconie PG Hoogland/ Amersfoort-Noord o.v.v. kerstpakketten. Dit is een centraal banknummer voor alle deelnemende kerken. De diaconie is een ANBI-instelling.

De kranten staan er vol mee: de gasprijzen stijgen enorm. Niemand kan er iets aan doen. Misschien denkt u: ”Wat vervelend, maar het is voor mij geen reden om de kachel lager te zetten. Ik hoef niet in de kou te zitten.”
Voor sommige anderen is de keuze: óf de kachel lager zetten en een dikke trui aantrekken, óf nog meer bezuinigen op één van weinige luxes die je nog hebt. Als de kinderen er maar geen nadeel van hebben. Met kerst, dan zetten we de kachel wat hoger. Het is toch het feest van de warmte en het licht?
We kunnen deze gezinnen helpen met een AH-cadeaukaart. Dan kunnen ze één keer, zonder gewetenswroeging, genieten van een warme kerst met wat luxe artikelen die ze anders nooit zouden kopen. Het zal voor hen nog lang niet warm zijn.
Zo eenvoudig is het. Hartelijk dank.

Jeanine Molleman, voor Kattenbroek/ Zielhorst
Peter Schrieken, voor Nieuwland