Zondagmiddag kinderkerstviering

Aankomende zondagmiddag om 17.00 uur is jong en oud welkom bij de kinderkerstviering. Ook zonder kinderen, ben je uitdrukkelijk uitgenodigd om te komen kijken. Het belooft iets bijzonders te worden waar bijna 40 mensen aan mee werken.
Hoewel onze oproep voor schoenendozen als meer dan 30 dozen heeft opgeleverd, kunnen we nog steeds dozen gebruiken. Ze mogen zondagochtend ingeleverd worden bij de viering, maar je mag ze ook nog zondagmiddag brengen.

Om 17.00 uur kan je dwars door het kerstverhaal lopen. In alle hoekjes van het gebouw is wat te beleven voor jong en oud. De soldaten zijn druk bezig met een volkstelling, en ondertussen besluiten de wijzen op reis te gaan. Maar wat nemen ze mee? Kan jij helpen? Of heb je meer interesse in een ontmoeting met de engel Gabriël, of met koning Herodes? Herodes is erg nieuwsgierig en wil weten wat er gebeurt in zijn koninkrijk. Hij verleent jou daarom graag audiëntie. Ook kan je op bezoek in de herberg van Bethlehem. Het is er erg druk, maar het personeel heeft vast we tijd voor je, of je praat met een van de bijzondere gasten.

Naast ontmoetingen met ruim 20 personages, kan je kerstliedjes zingen in de kerkzaal, of knutselen aan je eigen kerststal. De deuren van Het Brandpunt gaan zondag 23 december om 17.00 uur open. Om 17.45 uur vindt er een gezamenlijke afsluiting plaats met een korte viering.
Meer informatie? Mail naar