Klussen met Stichting Present

Afgelopen zondag zijn er in Het Brandpunt formulieren uitgedeeld met de vraag of u mee wil doen met het klusweekend in samenwerking met Stichting Present op vrijdag 1 of zaterdag 2 november.
Vorig jaar hebben we  deze actie ook gehouden. Er hebben ongeveer 40 personen uit de Inham, Veenkerk en Het Brandpunt meegedaan. Er is toen geruimd, gesopt, er zijn vloeren gelegd, kasten in elkaar gezet en nog veel meer. Met als resultaat hele dankbare mensen die weer ruimte in hun (schone) huis hadden en heel tevreden vrijwilligers die ontzettend hard gewerkt hebben.
Daarom is er dit jaar weer een kans om mee te doen. U kunt de formulieren uiterlijk zondag 29 oktober inleveren in het Brandpunt of een mail sturen aan Carla (mailadres staat op formulier). Mocht u nu toevallig niet in het Brandpunt zijn geweest, dan heeft u toch nog een kans om mee te doen. U kunt onderstaand formulier invullen en opsturen.
We hopen natuurlijk dat heel veel mensen mee doen. Het is niet alleen heel gezellig om met een groep iets te doen. Maar vooral ook om iets voor je medemens te doen.

Namens Stichting Present en de Diaconie,
Heel hartelijk bedankt.
Carla van der Laan,