Koffiedrinken na de viering

Na de viering is er een online ontmoeting via ZOOM van 12.00 – 12.45 uur. Van harte welkom. Ook degenen die de viering in Het Brandpunt hebben bijgewoond.
Ditmaal nodigen Bianca en Eelco Kingma je graag uit. Meteen na afloop van de viering kun je aansluiten.
De link van de ZOOM-meeting wordt zondag bekend gemaakt tijdens de viering. Net als bij de zondagse koffie in de kerk was het een mix van luchtigheid, zoals zingen voor jarigen, maar ook van betrokkenheid en luisteren naar elkaar.

Hoe kunt u meedoen?
Wel, download eenmalig ZOOM for free op laptop, tablet of mobieltje via www.zoom.us of play store. Het kan ook op een pc als die een camera heeft. Het icoontje is een witte filmcamera op een lichtblauw veld. Heeft u ZOOM, klik het dan aan, kies “join a meeting” en vul de voor deze zondag geldende cijfercode en password in. Deze staan op het papieren boekje en in het online boekje. In het online boekje staat ook een rechtstreekse link.
U krijgt beeld en moet wellicht nog opnieuw kiezen voor join the meeting. Als u de cursor naar onder in het scherm beweegt (maar wellicht werkt dat bij u anders) verschijnt er een werkbalk. Zet daarin uw microfoon (en eventueel camera) aan. Probeer het eens.